Rüyada bir kızla tartışmak

Rüyada bir kızla tartışmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bir kızla tartışmak gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak ticarete adım atacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kızıyla tartışmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada bir kızla tartışmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızla tartışmak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bi arkadaşla tartışmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine tabir olunur.

Rüyada tartışmak kavga etmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla tartışmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Rüyada anne tartışmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments