Rüyada kızıyla tartışmak

Rüyada kızıyla tartışmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kızıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir kızla tartışmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızıyla tartışmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ün salacağına alamet eder.

Rüyada kızla tartışmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına delalettir.

Rüyada yakın biriyle tartışmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet eder.

Rüyada otobüste tartışmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle tartışmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments