Rüyada sevdiğin insanla tartışmak

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak üzüntüden sonra ferahlamaya, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, iç açıcı sözlere inanılır.

Rüyada ölen insanla tartışmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada insanlarla tartışmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanla tartışmak insanlarla iç içe olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments