Rüyada kızını dövmek

Rüyada kızını dövmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını dövmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada bi kızı dövmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kızını tokatla dövmek büyük tartışmaların sonlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada anne kızını dövmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada baba kızını dövmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada amca kızını dövmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işarettir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin kızını dövmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dövmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments