Rüyada kendi kızını dövmek

Rüyada kendi kızını dövmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, refah içinde olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kızını dövmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada baba kızını dövmek büyük atılımların yapılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızını dövmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, üzücü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada bi kızı dövmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına inanılır.

Rüyada üvey kızını dövmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine yorulur.

Rüyada kızı dövmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kızını dövmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, suç işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne kızını dövmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments