Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, büyük bir işin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına yorulur.

Rüyada tanımadığım birini dövmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments