Rüyada ayaklarını kesmek

Rüyada ayaklarını kesmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulur.

Rüyada ayak bileğini kesmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnak kesmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak kılı kesmek mekân değiştireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada ayağı kesmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek dertlerin bölüşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments