Rüyada ayak kılı kesmek

Rüyada ayak kılı kesmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, hak yoluna döneceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Rüyada ayak kılı kesmek gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Rüyada ayak kıllarını kesmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak kılı kesmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kulak kıllarını kesmek ağlayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bacak kılı kesmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rütbe alacağına delalettir.

Rüyada kılları kesmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kılını kesmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kıllarını makasla kesmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments