Rüyada ayağı kesmek

Rüyada ayağı kesmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, iyi geçineceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı kesmek gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağı kesmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnak kesmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Rüyada kendi ayağını kesmek garanti olacak makama oturacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kendi ayaklarını kesmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments