Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek tüm keyfinin kaçacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Rüyada örümceğin ayaklarını kesmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet eder.

Rüyada örümcek kesmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet eder.

Rüyada atın ayağını kesmek büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağını kesmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Rüyada ayağını kesmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek hem işinde başarılı olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments