Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü duymak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak bir sebeple yataklara düşeceğine, iyilik görüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak toplum içindeki değerinin artacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments