Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak anne babanın üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine inanılır.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak ters giden olayların düzeltileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak güzel huylarının değişeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments