Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işini kaybedeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments