Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, evleneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak sıkıntılardan kurtulmaya, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, zaferler kazanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü duymak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments