Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
15 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Süreyya

bir buçuk yıldır seviyorum ama başka bir kızla nişanlandı bu sene ve rüyamda nişanlısıyla evlendiğini görüyorum bir gurup arkadaşlarına vardı etrafında ama kız çok mutlu sevdiğim adam gülümsemeye çalışıyor ama belli istemediği orda görünce içim yandı ama zaten böyle olacaktı ne bekledinki sen diye kendi kendime konuştum

imera

rüyamda sevdiğim biriyle evleniyormuş ama ben onu görmedim sadece siyah saçlı bi kız vardı bana onların düğününe geldim ama beni yanına çağrıyordu ben yanına gidiyordum sonra ortadan kayboldu ama kız orada duruyordu bende çocuğu soruyordum. aslında tam rüyayı böyle hatırlıyorum ama çok morelim bozuldu çocuğu deli gibi seviyorum umarım bana aşık olur

Zeynep

Sevdiğim adam başkasıyla evleniyordu ve bende çok üzülüyordum

Esra

Rüyamda sevdiğim insanın mecburi evlilik yaptığını görüyorum beni sevdiğini söyleyerek hemde kızı gelinlikle sevdiğim insanı da damatlıkla görüyorum el ele tutuşup gidiyorlar bende arkalarından bakarak ağlıyorum

Sevgi

Sevdiğim çocuğun başka bir kızla evlendiğini gördüm.Ariyorum kız bana laf atıyor artık benim oldu diye evleniyorlardi işte kızı kucağına almisti gördüm çok ağladım rüyada gözüm kıpkırmızı olmuştu ağlamaktan sonra sessiz sessiz aglim diye dışarı çıktım köydeyim ama bizim dam varmış siyah bir buzağı annesini emiyordu.Sonra biz gelince emmeyi bıraktı annem kuzuyla oynarken uyandim direk sonra yine ağladım nasıl bir rüyaydı bu diye.
(Anlamı ne acaba?)

Zeynep

Ben ilk başta sevdiğim adamı arkadaşımla beraber gördüm daha sonra ise başka biriyle evlenirken bende onları tebrik ederken gördüm göze göze geldik vs ne dersiniz?

Emine

Rüyamda sevdiğim adamın başka biriyle evlendiğini gördüm ve tam gelin evine gittiler gelini almaya ben oraya gittim kim evleniyor falan dedim ama sonra sevdiğim adam elimden tuttu ve beni oradan aldı evlenen ben değilim dedi bana ve yerden uzaklaştık

Emine

Çok teşekkür ederim