Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, hem itibar edineceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek malının ve parasının da artacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek kötü günlerin biteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments