Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, rakiplerinin üzüleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızla evlenmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments