Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak gelirinin de garanti altında olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak çocuklar gibi mutlu olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak yeni girişimlerde bulunacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulur.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments