Rüyada sevdiğinin sesini duymak

Rüyada sevdiğinin sesini duymak rahatın ve konforun geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ticaret adamı (kadını) olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bir toplantı ya da kutlama aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada telefonda sevdiğinin sesini duymak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin sesini duymak kazanılan paranın artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak fikirlerinin can bulacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tesnim

Merhaba ben platonik sevdiğim çocuğu gördüm ve sesini duydum gerçekte beni tanımıyor rüyada bi şekilde ondan bişeyden yardım isteyip konuştum ve sonra beni bıraktı yardım etmedi bende üzüldüm ama sesini duydum ne anlama geliyor

Yağmur

Akşam yatarken sabaha karşı asker olan erkek arkadaşımla opresyon yüzünden ayrıldık ve rüyamda kadınım dedi acaba bu neye delalet eder

Elif

Yuxuda men sevdiyimin sesini duydum o rus dilinde konusuyodu dodaqlarini qabaga uzatmisdi uzaqdan qulagima rus dilinde konuşuyodu . Mende qulaq asirdim