Rüyada sevdiği insanın sesini duymak

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak işleri büyütme sürecine girileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak büyük atılımlar yapılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Rüyada ölen insanın sesini duymak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan sesini duymak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işarettir.

Rüyada gaipten insan sesi duymak ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak çok günah işleyeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanın sesini duymak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments