Rüyada evinde içki içildiğini görmek

Rüyada evinde içki içildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gamsız bir hayat süreceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evinde içki içildiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işarettir.

Rüyada içki içirilmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada içki içmeyi istemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada zorla içki içirmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments