Rüyada ayakların kesildiğini görmek

Rüyada ayakların kesildiğini görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, beklenen mirasın alınacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakların kesilmesini görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağın kesildiğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments