Rüyada ayağın kesilmesini görmek

Rüyada ayağın kesilmesini görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalettir.

Rüyada ayağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakların kesildiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalettir.

Rüyada ayağın kesildiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments