Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin güzel işler yapacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek işlerin toparlanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işarettir.

Rüyada sağ ayağının kanadığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına delalettir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kazancının tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments