Rüyada ayakları suyla yıkamak

Rüyada ayakları suyla yıkamak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, sağlığının kötüye gideceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ayakları suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak işlerinin hafifleyeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada ayakları suyla yıkamak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak endişelerinin son bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını yıkamak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Rüyada bebek ayağı yıkamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, doğru adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments