Rüyada ayaklarını yıkamak

Rüyada ayaklarını yıkamak çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, belalara denk gelmeyeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Rüyada suda ayak yıkamak ortalığın sakinleşip, durulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü ayağı yıkamak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak yıkamak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rızkının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments