Rüyada göle ayağını sokmak

Rüyada göle ayağını sokmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Rüyada göle ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada göle ayağını sokmak kendisini allah’a yakın hissedeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını göle sokmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada göle ayak sokmak zaferlere doymayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ayağı suya sokmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada havuza ayağını sokmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuza ayak sokmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya ayağını sokmak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments