Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küçük kızını hamile görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada amca kızını hamile görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, oğlu evli ise boşanacağına yorulur.

Rüyada genç bir kızın hamile olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıza hamile olduğunu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments