Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek mal sahibi olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek şeytana uyacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments