Rüyada kadın dövmek

Rüyada kadın dövmek daha çok saygı ve destek göreceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadın dövmek umutlarını yitireceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada kadını dövmek şansa, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine inanılır.

Rüyada kadın dövmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments