Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Rüyada kadını dövmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın dövmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını dövmek eline geçen malları tutamayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada kadın dövmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments