Rüyada bir kadın dövmek

Rüyada bir kadın dövmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, neşe içinde olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Rüyada bir kadın dövmek gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Rüyada hamile kadını dövmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalettir.

Rüyada erkeğin kadını dövdüğünü görmek ruhunu güzelleştireceğine, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadın dövmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın dövmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadını dövmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments