Rüyada kadını dövmek

Rüyada kadını dövmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını dövmek gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı kadını dövmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kadını dövmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını dövmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın dövmek çok sevineceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments