Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kafasını rahatlatacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada hamile kadın dövmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadını dövmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, ulvi kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını dövdüğünü görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada kadını dövmek insanlara öncülük edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadını dövmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını dövmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments