Rüyada serçe yavrusu yakalamak

Rüyada serçe yavrusu yakalamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada serçe yavrusu yakalamak kazancında artış olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada serçe yavruları görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada serçe yavrusu görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru serçe görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek aile hayatının hayır getireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan yakalamak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak elindekilerinin kıymetini bileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments