Rüyada serçe yavrusu görmek

Rüyada serçe yavrusu görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe yavrusu gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Rüyada serçe yavruları görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Rüyada serçe yavrusu yakalamak allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru serçe görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada serçe yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinde aksama olacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçenin öldüğünü görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada serçenin ısırdığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada çok serçe görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments