Rüyada serçe parmağını kesmek

Rüyada serçe parmağını kesmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, düzenin bozulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada serçe parmağını kesmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada serçe parmağı görmek her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulur.

Rüyada serçe parmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada serçe parmağını görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet eder.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, düşmanına galip geleceğine işarettir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments