Rüyada ayak serçe parmağı görmek

Rüyada ayak serçe parmağı görmek yatırımların heba olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada ayak serçe parmağı gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek hasta ve üzgün olacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağını kesmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmak ardından bu kişiye açılacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret eder.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments