Rüyada serçe parmağı görmek

Rüyada serçe parmağı görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağı gördüyseniz:

  • Kendinizi hoş tutabileceğiniz şeylerle ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada serçe parmağını kesmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Rüyada serçe parmağı görmek başka işler deneyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına tabir olunur.

Rüyada serçe parmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments