Rüyada serçe parmak

Rüyada serçe parmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına tabir olunur.

Rüyada serçe parmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağı görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada serçe parmağını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalettir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalettir.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada serçe parmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments