Rüyada serçe kuşuyla konuşmak

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu öldürmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, engellerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu tutmak huzurun kaçacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments