Rüyada serçe kuşu öldürmek

Rüyada serçe kuşu öldürmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşu öldürmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada serçe kuşu avlamak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu beslemek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments