Rüyada serçe kuşu tutmak

Rüyada serçe kuşu tutmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada serçe kuşu tutmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu öldürmek işlerin düzeleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu avlamak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments