Rüyada ölü serçe kuşu görmek

Rüyada ölü serçe kuşu görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, dualarına karşılık alacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, engellerin aşılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölü serçe kuşu gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu öldürmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu beslemek kendisine yeni bir iş bulacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu uçurmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek borçlanılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments