Rüyada serçe kuşu görmek

Rüyada serçe kuşu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşu gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Rüyada serçe kuşu öldürmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada serçe kuşu tutmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada evde serçe kuşu görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada serçe kuşu avlamak sayılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak her türlü konforsa sahip olunacağına, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments