Rüyada serçe beslediğini görmek

Rüyada serçe beslediğini görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada serçe beslediğini gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada serçe kuşu beslemek doğru adımlar atacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine tabir olunur.

Rüyada serçe beslediğini görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak isteklerine kulak vereceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz serçe görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada serçe olduğunu görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek zarara uğrayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda serçe görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada serçe sesi duymak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments