Rüyada serce beslemek

Rüyada serce beslemek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serce beslemek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada serce beslemek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada yolluk sermek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Rüyada yere yorgan sermek hasretliklerin bir araya geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine seccade sermek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada banyoya halı sermek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada yeni halı sermek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak kalkınacağına inanılır.

Rüyada namaz için seccade sermek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments