Rüyada banyoya halı sermek

Rüyada banyoya halı sermek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada banyoya halı sermek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz.

Rüyada banyoya halı sermek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Rüyada balkona halı sermek sağlığının da yerine geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz halı sermek umutlarını yitireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada odaya halı sermek kişinin günahlarına tövbe etmesi, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiye halı sermek hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yere halı sermek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni halı sermek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, alkış alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni halı sermek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments