Rüyada yatağa çarşaf sermek

Rüyada yatağa çarşaf sermek işte başarılı adımlar atılacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yatağa çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada yatak çarşafı sermek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada yatağa çarşaf sermek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yere çarşaf sermek evdeki nimetin çoğalacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada ipe çarşaf sermek yanlış anlaşılacağına, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf sermek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birine çarşaf sermek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments