Rüyada şemsiye seçmek

Rüyada şemsiye seçmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada şemsiye seçmek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada şemsiye seçmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret eder.

Rüyada mandalina seçmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada terlik seçmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada mısır seçmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada hediye seçmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada meslek seçmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine tabir olunur.

Rüyada oyuncak seçmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kapı seçmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments